Helsinki 10.6: Avoin tapaaminen ympäristöjärjestö Bellonan (bellona.org) edustajien sekä muiden Venäjällä toimivien järjestöjen edustajien kanssa

Avoin tapaaminen ympäristöjärjestö Bellonan (bellona.org) edustajien, Ksenia Vakhrushevan ja Andrey Ozharovskyn, sekä muiden Venäjällä toimivien järjestöjen edustajien, Alexander Kolotovin (Krasnojarsk) and Andrey Talevlinin (Tšeljabinsk), kanssa Kupolissa 10.6. klo 15. Lisäksi paikalla edustajia muista Venäjällä toimivista järjestöistä, ympäristöongelmien tutkimusinstituutista ja ydinjätteen käsittelylaitokselta. Tapaaminen on tilaisuus jakaa tietoa käynnissä olevasta ydinvoiman vastaisesta toiminnasta Suomessa ja Venäjällä. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin yliopiston Maan ystävien kanssa. Tervetuloa!

Osoite: Mannerheimintie 5 B, Helsinki, 7. kerros, Kupoli-tila. Kupoli ei valitettavasti ole esteetön tila. Hissillä on mahdollista päästä ainoastaan kuudenteen kerrokseen. Viimeinen kerros on kuljettavissa ainoastaan portaitse. Kupolissa ei myöskään ole inva-wc:tä. Tarvittaessa ota etukäteen yhteyttä: parempaavirtaa [at] riseup.net

Tervetuloa!

https://www.facebook.com/events/245648379135260/