Tule mukaan yhteiskuljetukseen: ilmoittaudu 31.3.2016 mennessä!

Liftaaminen tai kimppakyydit eivät ole kaikkien juttu, eikä jokaisen alle järjesty yksityisautoa tai huokeaa joukkoliikennelippua. Niinpä pyrimme järjestämään Reclaim the Cape -toimintaviikolle (22.4.-1.5.) yhteiskuljetuksen Helsingistä Tampereen kautta Pyhäjoelle. Jotta kyytikustannukset pysyisivät kohtuullisina, yhteiskuljetuksen järjestyminen riippuu puhtaasti siitä, paljonko ihmisiä ilmoittautuu mukaan.

Tässä vaiheessa emme vielä kerää sitovia ilmoittautumisia, vaan mitomme yhteiskuljetuksesta kiinnostuneiden määrää. Näin tiedämme, onko sellainen rahallisesti ylipäätään mahdollista järjestää. Ilmoittaudu siis vain, mikäli olisit todennäköisesti tulossa yhteiskuljetuksella Pyhäjoelle – älä harrastaaksesi Facebook -tyylistä tykkäämisnappipainelua.

Alustava aikataulu on seuraava: lähtö Helsingistä lauantaina 23.4. klo 9.00. Hinta 20-30 euroa/hlö; oman valinnan mukaan.

Mikäli olet kiinnostunut, lähetä seuraavat tiedot 31.3. mennessä osoitteeseen
pyhajoelle [at] riseup.net:
– nimi/nimimerkki:
– tulen kyytiin Hki/Tre:
– hinta 20/25/30 euroa:

31. maaliskuuta jälkeen arvioimme, onko bussiin tarpeeksi tulijoita ja ilmoitamme, mikäli yhteiskuljetus järjestyy.

Nähdään Pyhäjoella!