Puutavaraa? Pressuja? Reclaim the Cape -toimintaviikko tahtoo ylijäämätavarasi!

mainoskuva_puunhalaaja

Hei sinä, jonka nurkissa makaa keko kevätsiivousta tarvitsevaa irtainta! Juuri sinä, joka halajaa päästä eroon nurkkiin kertyneistä lastauslavoista, vuosikertapressuista ja festarimakuupusseista! Pyhäjoen ydinvoimavastainen protestileiri kohdistaa katseensa Juuri Sinuun – ja tarjoaa helpon tavan päästä kertaheitolla eroon itselle tarpeettomista tarve-esineistä!

Reclaim the Cape – Niemi haltuun -toimintaviikko lähestyy lähestymistään. Kuten joka tapahtuma, se tarvitsee toteutuakseen paitsi hyvää henkeä, kosolti ideoita ja innostuneita osallistujia, myös tuntitolkulla vasaranheilutusta, teltanpystytystä ja muuta epämuodikkaan fyysistä työtä: sekä litratolkulla vedenkantoa, linssisoppaa ja polttopuun pinoamista. Toimintaviikko tuo Hanhikiven niemen metsiin lauman koti- ja ulkomaista osanottajaa taaperosta seniorikansalaiseen. Joukon majoitus, ruokkiminen ja varasukittaminen vaatii paitsi sitä hyvää henkeä, myös fyysiset tarvekalut, joilla nämä toimet suorittaa.

Kaikenlaista Pyhäjoen ydinvoimavastaisen protestileirin väellä on jo kasassa. Lisää tarvitaan silti aina. Vastarinnalla on monet kasvot: eikä yksi konsti ole toista hassumpi. Jos siis et pääse toimintaviikolle tai avustamaan järjestelyissä ennen varsinaista tapahtumarypistystä, osallistu kasaamalla keko lahjoitustavaraa tai kurkista, salliiko tilisi rahallisen tapahtuman avustuksen: ja mikäli näin on, ota yhteyttä meihin.

Erityisen tervetullutta materiaa ovat:

– kaikenlaiset makuupussit. Joku kuitenkin luulee huhtikuuta heinähelteeksi.

– sadevaatteet. Joku kuitenkin unohtaa, että kun Suomessa ei sada räntää tai pieniä jyrsijöitä, tulee vettä ja tuulta.

– pressut, laudat, naulat, lastauslavat: kaikensorttinen rakennusmateriaali.

– vesikanisterit, kokoluokka kymppilitrasta hehtosäiliöön.

– muovilautaset, muovimukit, kaikenlaiset kipot ja kupot joista syöttää vaikka puoli pataljoonaa.

– teltat ja vastaavat yövyttimet. Eivät kaikkien hermot kuitenkaan kestä puolijoukkuetelttojen tungosta.

– olkipaalit & polttopuut: toinen pitää peffan lämpimänä istuessa, toinen lämmittää kädet & kahvit.

– mammonalla saa ja pääsee pitkälle, silläkin: ja saa juuri sitä, mitä kulloinkin eniten kaipaa.