Fennovoiman työmaa blokattu

DSC03509

Fennovoiman vastaiselle taistelulle ei näy loppua!

Tänään klo 9.50: Fennovoima sai jälleen kapuloita rattaisiinsa. Työmaalle johtavalla yhdystiellä blokattiin liikenne reiluksi puoleksitoista tunniksi lukittautumalla yhteen kuorma-autoon ja kiipeämällä kahden muun päälle. Kello 11:20 Poliisi kiinniotti kolme ydinvoimalahanketta häirinnyttä henkilöä.

DSC03519

Suoralla toiminnalla häirittiin niin Fennovoimaa, kuin muistettiin vuosi sitten ranskan valtion murhaamaa Rémi Fraissea. Poliisit surmasivat 21 vuotiaan Rémin Ranskan Testetissä, jossa tuhannet ihmiset olivat kokoontuneet vastustamaan ympäristölle tuhoisaa patoprojektia ja ZAD-lentokenttävaltauksen väkivaltaista tukahduttamista.
Pysäytetään välittömästi luonnon ja kaiken elämän tuhoaminen kapitalismin nimissä kaikkialla.

Tietoa Remin tapauksesta